Поглед към цените: Скъпи ли са слуховите апарати?

Ревютата на различни класове устройства в много от случаите не включват цените им.

Това не е така в магазини, които държат на прозрачните и коректни отношения с клиентите. При избор на слухови апарати от sonioton.com цените са първия параметър, с който се запознавате при посещение на онлайн магазина. Второто преимущество на пазаруването от онлайн магазина е, че доставката е безплатна при поръчки над 70 лв. и на практика няма допълнително оскъпяване за слуховите апарати. Още от създаването си преди 10 години Сониотон работи с утвърдени производители на слухови апарати, с което доказва професионализма си и желанието клиентът да бъде сигурен при покупката си.
Освен с онлайн магазина си Сониотон разполагат и с лицензиран център по слухопротезиране, където можете да получите цялата гама от услуги, свързани с поддръжката и протезирането на слуховия ви апарат.
По отношение на цените на слуховите апарати, те се движат в достатъчно голям диапазон, за да отговорят на индивидуалните предпочитания на всеки клиент.

Поглед към цените: Скъпи ли са слуховите апарати?

Още на пръв поглед е очевидно, че предложените модели слухови апарати са модернизирани и покриват по-голям диапазон от нуждите на хората, които ги носят. Достъпността на ползване е в пряка връзка на това как е организиран контрол панела на устройството. Повечето модели са снабдени с широкообхватен микрофон и специални програми за филтрация на звука и възможност за ръчна или автоматична настройка при промяна в акустичната среда. Въпрос, който често не се дискутира е този с дизайна на слуховите апарати. Освен с анатомичност и комфорт при носене, новите модели слухови апарати се отличават и със специализирани модели, които са по-дискретни. Те са разработени, за да отговорят на нуждите на хората, които по една или друга причина целят слуховия им апарат да бъде максимално незабележим.
Различните модели слухови апарати в Сониотон не могат да се определят като скъпи, а като принадлежащи към различни ценови класове според базата на техническата си спецификация. При избора си винаги можете да се обърнете към специалист от екипа чрез формата за контакт и да получите отговор на всеки въпрос, свързан със слуховите апарати.